Početna Novosti 251 pregleda

Pomoći na cesti od 0 do 24 sata za Volvo automobile

VOLVO MOBILNO JAMSTVO
FOTO: Volvo

ORYX Asistencija postala službeni i ekskluzivni pružatelj usluga pomoći na cesti i ostalih usluga asistencije vozačima za Volvo u sedam europskih država

U konkurenciji velikih europskih imena ORYX Asistencija izborila se za status službenog i ekskluzivnog pružatelja usluga tehničke pomoći na cesti za potrebe Volvo mobilnog jamstva u sedam europskih država: Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji. Tim ugovorom ORYX Asistencija postala je odgovorna za pružanje usluga mobilnog jamstva u svim zemljama Europe za sva vozila prodana u navedenim državama. Ugovorena je suradnja na području mobilnog jamstva sa slovenskom tvrtkom VCAG d.o.o, koja od kraja 2014. godine ima ugovor o distribuciji za Volvo Cars za sedam spomenutih zemalja.

Uz dežurstvo 0–24 h, 365 dana u godini kroz suvremeno opremljeni kontaktni centar u Zagrebu, u slučaju potrebe vozačima Volvo vozila isporučit će putem vlastite servisne mreže za tehničku pomoć na cesti usluge popravka na vozilu, prijevoza (šlepanja) vozila, organizacije zamjenskog vozila, organizacije nastavka putovanja javnim prijevozom, smještaja u hotelu, dostave rezervnih dijelova, čuvanje vozila i niz drugih dodatnih usluga.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.