Početna Novosti 45 pregleda

Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi

NOVA TOYOTA COROLLA
Vidi galeriju 1/3
Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi Redizajn najpopularnijeg modela u Toyotinoj ponudi

Redizajnirana Toyota Corolla predstavlja prestižniji dizajn i naprednu sigurnosnu tehnologiju. Toyota Safety Sense tehnologija sada je dio serijske opreme

Toyota Corolla je uvjerljivo najpopularniji model automobila u Toyotinoj ponudi. Trenutačno se prodaje u više od 150 zemalja te predstavlja oko 20 posto Toyotine globalne prodaje. Redizajn Corolle donosi novi oblik karoserije pri čemu je prdnji kraj karoserije u potpunosti redizajniran s novim LED svjetlima i većim otvorima za zrak kako bi cijeli automobil dobio prestižniji izgled. Kvake na vratima su sada kromirane, a kupcima, ovisno od verzije, su na raspolaganju novi 16'' i 17'' aluminijski naplatci. Stražnji kraj je dobio isto tako novi oblik svjetala. Nova Corolla je dostupna s devet boja karoserije, a od toga su tri nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.

NOVA TOYOTA COROLLA | Author: TOYOTA foto: TOYOTA

Od sada je Toyota Safety Sense tehnologija dio serijske opreme. Ovaj sustav uključuje sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, sustav prepoznavanja prometnih znakova, sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake i sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala. Toyota Safety Sense tehnologija pridonosi izbjegavanju ili umanjenju posljedica prometnih nesreća, zahvaljujući korištenju sustava lasera i kamere koji su montirani na vrhu vjetrobrana. Osvježena Toyota Corolla tijekom ljeta dolazi u prodaju. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.