Renault Selection: Kupnja rabljenog je kao kupnja novog

Renault Selection: Kupnja rabljenog je kao kupnja novog
foto: Renault

Renault je pokrenuo pilot-projekt Selection koji se odnosi na ponudu rabljenih vozila čiji paket usluga kupcima pruža doživljaj kupnje novog auta

Nakon Madrida i Rima treći centar Renault Selection otvoren je u Hrvatskoj, odnosno Poreču, a u naredne dvije godine centri će se širiti po Europi pa tako i Hrvatskoj. U našoj zemlji će biti ukupno dvadeset i jedan, a u Europi 650. Ponuda rabljenih vozila odnosi se na Best Selection za aute do pet godina starosti i 100.000 prijeđenih kilometara i Smart Selection za aute preko pet godina i do 200.000 prijeđenih kilometara.

RenaultSelectionPorec1 

U ponudi su većinom marke Renault, Dacia i Nissan, no bit će i drugih marki, većinom iz zamjene staro za novo. Razlika u odnosu na dosadašnji način kupnje rabljenih auta kod ovlaštenih servisera je to što se o kupcima i vozilima u ponudi skrbi na poseban način. Sva su vozila u ponudi pregledana u 98 točaka, imaju jamstvo, a kupcima se nudi mogućnost probne vožnje, zamjene staro za novo, povrat vozila u roku od osam dana i još niz drugih pogodnosti, čime je usluga kupnje rabljenog auta približena kupnji novog auta.

Komentari