Početna Novosti 46 pregleda

Roadster s modernom tehnikom i britanskim dizajnom iz 60-tih

MORGAN AERO 8
Vidi galeriju 1/4
Roadster s modernom tehnikom i britanskim dizajnom iz 60-tih Roadster s modernom tehnikom i britanskim dizajnom iz 60-tih Roadster s modernom tehnikom i britanskim dizajnom iz 60-tih Roadster s modernom tehnikom i britanskim dizajnom iz 60-tih

Morgan Aero 8 premda ima najmoderniju tehniku, dizajnom karoserije i koncepcijom svojevrsni je povratak u prošlost i eru britanskih open automobila iz 60-tih

Morgan je tvrtka koja proizvodi automobile koji su lijepi, dizajnom evociraju 60-te godine prošlog stoljeća, dok se ispod lima nalazi moderna tehnika sportskog zvuka i visokih performansi s trkaće piste. Automobil Morgan Aero 8 je tradicionalno dizajniran, a ispod lima ima najmoderniju tehniku i tehnologiju. Pokreće ga BMW 4,8 V8 motor sa 367 KS.

MORGAN AERO 8 | Author: MORGAN foto: MORGAN

Klasičan je to engleski sportski dvosjed roadster otvorenog tipa, dugačkog poklopca sprijeda i izuzetno kratkog repa. Uspješno 'sakriva' čvrsti krov koji se može podignuti i zatvoriti kabinu u potpunosti. Morgan takve automobile radi otkako zna za sebe, a ova najnovija verzija dobila je poboljšanu aerodinamiku, novi ovjes, zračne jastuke, anti-roll kavez i unaprijeđenu šasiju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.