Početna Novosti 77 pregleda

Skinite zimske autogume, jer došlo je vrijeme za ljetne

SAVA NOVE LJETNE AUTOGUME
Vidi galeriju 1/2
Skinite zimske autogume, jer došlo je vrijeme za ljetne Skinite zimske autogume, jer došlo je vrijeme za ljetne

Došlo je vrijeme zamjene zimskih guma. I ove godine iz mnoštva novih modela autoguma ovom prilikom predstavljamo nove ljetne modele autoguma

Sava Intensa UHP– visokoizdržljiva guma za odličnu upravljivost na suhoj i mokroj površini

Ljetna guma Intensa uhp namijenjena je vozačima visokoizdržljivih automobila koji od svojih guma zahtijevaju više i paze na troškove. Upotrijebljeni materijali omogućuju manju potrošnju goriva, a zbog ravnomjerne raspodjele pritiska i izdržljive mješavine gaznoga sloja ima dulji životni vijek. Odlično se ponaša na suhoj i mokroj površini, za što je zaslužna posebna guma sa silikom.

SAVA NOVE LJETNE AUTOGUME | Author: SAVA foto: SAVA

Sava Intensa SUV – visoka izdržljivost po pristupačnoj cijeni

Intensa SUV visokoizdržljiva je ljetna guma za najnoviju generaciju sportskih terenskih vozila. Posebna mješavina gaznoga sloja sa silikom osigurava pouzdano prianjanje na mokrim cestama, a široki kanali učinkovito raspršuju vodu i smanjuju opasnost od akvaplaninga. Zbog robusne konstrukcije guma zadovoljava potrebe suvremenih sportskih terenaca i vrlo lako savladava i teške terete. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.