Početna Novosti 211 pregleda

Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase

1
Vidi galeriju 1/9
Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase Službene 'fotke': Mercedes pokazao interijer buduće A-klase

Iako od Mercedesa u posljednje vrijeme očekujemo službeno predstavljanje novog CLS-a, kao "grom iz vedra neba" momci iz Stuttgarta objavili su kako će izgledati unutrašnjost buduće A-klase

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Unutrašnjost na prvu podsjeća na skuplje modele iz Mercedesove ponude, točnije na novu E i S-klasu. Vidi se "ogromni" dvostruki zaslon ukupne dijagonale 24,6 inča, te novi dizajn upravljača. Također, nova će generacija malenog kompakta iz Stuttgarta imati sjedala s funkcijama grijanja i hlađenja te masaže.

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Vidljivi su i novi otvori za ventilaciju, a iz Mercedesa nam je stigao još jedan sasvim zanimljiv podatak. Naime, potvrdili su da je interijer novog modela prostraniji od prethodnika te da sprijeda ima 9 milimetara više mjesta za putnika, dok je olakšan i pristup na stražnja sjedala. Naravno, i prtljažnik je povećan te njegov obujam sada iznosi 370 litara. 

1 | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Nova A-klasa na tržište vjerojatno stiže iduće godine, a izvana bi trebala izgledati ovako

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.