Početna Novosti 41 pregleda

Stiže "nabrijana" verzija Ferrarija 488? Zvat će se GTO ili Speciale

1

Već neko vrijeme kruže priče kako Ferrari priprema "hardcore", odnosno poboljšanu verziju modela 488 GTB, koja će donijeti još više konja i novi naziv - GTO ili Speciale...

Možda već idućeg proljeća na salonu automobila u Ženevi ekipa iz Maranella predstavit će poboljšanu verziju svojega najvećeg hita - modela 488 GTB. Španjolski mediji uspjeli su "uhvatiti" testne primjerke budućega propetog konjića, koji će prema najavama raspolagati sa 730 KS i 760 Nm okretnoga momenta, iz 3,9-litrenoga twinturbo motora V8.

1 | Author: Motor.es foto: Motor.es

Vjeruje se da će budući 488 GTO ili 488 Speciale (ovisi kako će ga imenovati u Maranellu) do stotke ubrzavati svega 2,8 sekundi, a maksimalno juriti 330 kilometara na sat. Također, na fotografiji se vidi izmijenjeni aerodinamički paket, kao i nova prednja "hauba". Službene informacije saznat ćemo tek iduće godine, najvjerojatnije na sajmu u Ženevi. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.