Početna Novosti 46 pregleda

Šuker s Romeom čisti Hrvatsku od auto olupina

EKOLOGIJA
Vidi galeriju 1/3
Šuker s Romeom čisti Hrvatsku od auto olupina Šuker s Romeom čisti Hrvatsku od auto olupina Šuker s Romeom čisti Hrvatsku od auto olupina

Davor Šuker pomaže ekološkoj udruzi Zelene stope. Predsjedniku udruge Romeu Ibriševiću.poklonio je zelene kopačke, da mu olakša izvlačenje auto olupina, a poklonio je i loptu s potpisom nogometnih reprezentativaca

Članovi udruge Zelene stope svjedoci su da je Božić čudesno vrijeme. Bili smo skromni paleći lampice na drvu želja. Jedna nam se spunila i prije Božića. ko je iz Zelenih stopa poželio tu želju teško mi je sada utvrditi. Vjerojatno je to bio netko od mlađahnih članova i Davorovih fanova.

Istina je da svi mi u Udruzi Zelene stope želimo da nam se pridruži što više ljudi koji djele mišljenje da u prirodi čovjek ne bi trebao ostavljati ništa osim svojih stopa i koji znaju da u prirodi nema ni nagrada. ni kazni. nego nam ostaju samo posljedice.

EKOLOGIJA | Author: Zelene stope foto: Zelene stope

Da sve o tome zna čovjek u zlatnim kopačkama nismo slutili. Pitao nas je, pa zar nakon uklonjenih 15.000 komada još ima krntijetina u prirodi? Ima Davore, ima. A onda je iz kutije izvadio kopačke, prigodno zelene.i uručio ih predsjedniku udruge Romeo Ibriševiću.

Kaže kako će nam to dobro doći u pentranju i silasku po gudurama i vrtačama u traženju preostalih olupina skrivenih po hrvatskim bespućima ekološke zbilje. Kada je Davor iz vreće s darovima izvadio i loptu s potpisima svih igrača naše nogometne vrste, znali smo da je Jurica Hercigonja bio nestašan sa šibicama.

EKOLOGIJA | Author: Zelene stope foto: Zelene stope

Nema u udruzi djeteta koje je toliko zaluđeno nogometom. 'Muškarac nikada nije viši nego kad klekne da bi pomogao djetetu', rekao je Abraham Lincoln.

To je znao naš tajnik udruge Slobodan Kovač koji se zahvalio Davoru na ovoj ljepoj gesti, poželio njemu i vatrenoj ekipi uspjeh na sljedećem Europskom prvenstvu u nogometu te zdravlje i sreću. Naše su se želje ostvarile, vjerujemo da ce tako biti i sa svim Davorovim snovima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.