Početna Novosti 49 pregleda

Tko je Mate Rimac (27)?

AUTO START
Vidi galeriju 1/3
Tko je Mate Rimac (27)? Tko je Mate Rimac (27)? Tko je Mate Rimac (27)?

Auto start u novom broju otkriva kako je čudotvorac iz Sv. Nedelje još pred pet godina imao cilj proizvesti najbrži elektroauto na svijetu

Tko je zapravo Mate Rimac, najveća senzacija Ženevskog autosalona? U novom broju Auto starta koji je od petka na kioscima otkrivamo životni put novopećene konstruktorske zvijezde koja je ostvarila životni cilj!

 – Imam san proizvesti najbrži elektroauto na svijetu i to ću učiniti, vidovito je pred pet godina odaslao ambicioznu poruku iz svoje garaže u Svetoj Nedelji.

U roditeljskoj garaži demontirao je do posljednjeg vijka BMW E30 323i iz 1986. s namjerom da mu podari i električni pogon i toliko se zagrijao za alternativne tehnologije da će mu one uskoro postati sve na svijetu. Džeparac je trošio više na BMW-e nego na sendviče, ne bi li bio najbolji na drag utrkama ubrzanja i na driftu.

AUTO START | Author: Auto start foto: Auto start

Što je sve obilježilo životni put čudotvorca iz zagrebačke periferije pročitajte u Auto startu te se pobliže upoznajte sa životnom pričom koja dokazaje kako talenat ne mora propasti ako si dovoljno “lud i uporan” i ako se ne osvrćeš na objede i osporavatelje! Po dobrom našem običaju, možete uspjeti jedino ako vani prođete, a Rimac je na putu da osvoji ne samo planetarnu, već i lokalnu balkansku slavu.

Sve o senzacionalnom hrvatskom nastupu pored Ženevskog jezera, baš kao i o Rimčevim supranicima te trendovima u svjetskoj autoindustriji pročitajte u novom broju Auto starta.

Novi broj Auto starta  od petka na svim kioscima.

AUTO START | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.