Početna Novosti 38 pregleda

Tvrtka AutoZubak isporučila prvi automobil kupljen putem interneta

1

Prvi auto kupljen u online šopingu, u ovome slučaju Renault Clio, na kućni je prag isporučen sretnoj vlasnici...

Tvrtka AutoZubak lansirala je inovativnu uslugu koja unosi promjene u navike kupnje rabljenih visokokvalitetnih automobila putem interneta. Budući kupci tako, u udobnosti vlastitoga naslonjača, mogu kupiti automobil koji će im biti dostavljen na izabranu adresu.

1 | Author: AutoZubak foto: AutoZubak

Realizirana je i prva primopredaja, odnosno isporuka kupljenog automobila na kućni prag prvoga kupca, čime je započela nova era u autobiznisu, koja prati svjetske trendove i nove potrošačke navike. 

"Način prijema, rezervacije, isporuke... sve je odrađeno na visokom nivou uz moju minimalnu asistenciju i to u jako kratkom roku. Korištenje ove usluge uvelike mi je olakšalo kupnju automobila i malo sam uzbuđena zbog svega jer je prošlo svega tjedan dana, a vozilo je već tu. Prezadovoljna sam ovom inovacijom." - izjavila je zadovoljna vlasnica Anja Komadina.

1 | Author: AutoZubak foto: AutoZubak

Nedavno lansirana usluga tvrtke AutoZubak potpuno je novi način u pristupu kupnji rabljenih automobila. Naime, www.neostar.hr nudi potencijalnim kupcima intuitivne alate za pregled ponude rabljenih automobila do u najsitnije detalje, mogućnost rezervacije odabranog automobila, online plaćanje te online dogovor o dostavi automobila na kućnu adresu. Posebnost kupnje automobila na ovaj način svakako je i paket pogodnosti koji dolazi uz kupnju svakog rabljenog automobila - kupac dobiva sva potrebna osiguranja za vozilo te dvogodišnje jamstvo i osiguran besplatni servis. U AutoZubaku su mislili i na kupce kojima se odabrani automobil možda neće svidjeti zbog čega svaki kupac kupljeno vozilo može reklamirati u roku do 15 dana

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.