Početna Novosti 111 pregleda

Ekskluzivno: Pao zakon! Mladim vozačima auti jači od 110 konja

AUTO START
Vidi galeriju 1/2
Ekskluzivno: Pao zakon! Mladim vozačima auti jači od 110 konja Ekskluzivno: Pao zakon! Mladim vozačima auti jači od 110 konja

Auto start donosi sve promijene novog Zakona, Nivea krema dar svakom čitatelju, vodič za uvoz rabljenih, F1 u Hrvatskoj nova nada, a autoplin nikad povoljniji...

Ekskluzivno samo u Auto startu možete pročitati kako je nakon 7 godina nepravde pao zakon, pa mladi vozači ponovno mogu voziti automobile jače od 110 konja!

Uz novi broj Auto starta svaki čitatelj dobije na poklon Nivea kremu za čvršći dodir na upravljaču – 30 grama ekskluzivnog pakovanja!

Otkrivamo! Plin nikad povoljniji...

Veliki vodič za uvoz rabljenih iz EU uz značajne uštede!

AUTO START | Author: Auto start foto: Auto start

Ekskluzivno Auto start otkriva novu šansu za Formulu 1 u Hrvatskoj - od novih kanditata jedino D. Bistra ima FIA licencu.

Auto start otkriva sve o nadolazećoj zvijezdi više srednje klase - Škoda Superb veća je i jeftinija od Passata, prava napast za Audi A6.

Hrvatska auto industrija ipak postoji - Danijel Zadjelović, direktor Lipik Glasa i kralj auto stakla.

Ekskluzivne teme i još puno drugih atraktivnih pročitajte u NOVOM MAGAZINU AUTO START.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meduza314

    baš krasno. znači još više mrtvih vikendima u ranim jutarnjim satima...

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.