Početna Novosti 128 pregleda

U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti

1
Vidi galeriju 1/6
U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti U prekrasnome dvorcu: BMW predstavio tehnologiju budućnosti

Dan je započeo probnim vožnjama u inovativnim vozilima BMW, koja osim male potrošnje osiguravaju i vrhunsku voznu dinamiku i stabilnost, nakon čega su gosti imali priliku razgledati i konceptualnu izložbu...

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Jadranu, u dvorcu Martinis Marchi u uvali Maslinica na otoku Šolti, sinoć je predstavljena tehnologija budućnosti, serija automobila BMW iPerformance. Predstavljanje inovativne serije održalo se u sklopu partija pod nazivom 'Ancient Rome' koji je zanimljivim programom podsjetio na razdoblje antičkoga Rima. Večernji program u togama započeo je dinamičnim performansom gladijatora u amfiteatru marine dvorca, a potom je uslijedila i službena prezentacijaautomobila BMW iPerformance na zaista simpatičan način.

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Vozila je najavio "car Dioklecijan" kao vizionarski pogled u budućnost – koja upravo počinje. Večer se nastavila bogatom gurmanskom ponudom po uzoru na rimske gozbe. održanom uz glazbu harfi i ples na svili u vrtu dvorca.

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Ono što je privuklo veliko zanimanje je činjenica da uza sva "čuda" moderne tehnologije koja vozila BMW nose u svojim "njedrima", predstavljena vozila omogućavaju da vožnja osim minimalnog utjecaja na okoliš bude i – potpuno besplatna, jer imaju autonomiju 50 kilometarapogonom na struju. Filip Kralj iz tvrtke Tomić&Co kratko je komentirao: „BMW-ova hibridna vozila s ponosom nose naziv iPerformance. Riječ je o seriji koja iskorištava najbolje od električnog pogona, uza zadržavanje svih karakteristika 'klasičnih' automobila".

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Zabava se nastavila u fantastičnom ambijentu uz bazen dvorca na koji je dodatni dašak glamura donijela Anamarija Asanović modnom revijom svoje nove "Mini cruise'" kolekcije u kojoj prevladavaju ženstvene i jednostavne linije. kao njena sugestija za ovo ljeto.

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Događaj je organiziran uz podršku i drugih partnera kao što su renomirani brend luksuznih jahti Sunseeker. Croatia Sotheby's International Realtyjem, SEABOB ronilice, te draguljarnice Malalan koje su u Martinisu sinoć predstavile dio svoje ponude luksuznoga nakita i satova.

1 | Author: BMW Hrvatska foto: BMW Hrvatska

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.