Početna Novosti 199 pregleda

Ušminkana Fabia legendarnog imena Monte Carlo

ŠKODA FABIA MONTE CARLO
Vidi galeriju 1/4
Ušminkana Fabia legendarnog imena Monte Carlo Ušminkana Fabia legendarnog imena Monte Carlo Ušminkana Fabia legendarnog imena Monte Carlo Ušminkana Fabia legendarnog imena Monte Carlo

Škoda Fabia Monte Carlo izdvaja od klasičnih Fabia po crnim naplatcima od 16 i 17 cola, crnim retrovizorima, crnoj maski motora i zatamnjenim prednjim i stražnjim svjetlima

Škoda Fabia Monte Carlo imala je svoju premijeru na autosalonu u Ženevi I to odmah u dvje karoserijske izvedbe, kao hatchback i karavan. Ono što Monte Carlo seriju izdvaja od klasičnih Fabia njeni su crni naplatci dostupni u dimenzijama 16 i 17 cola. Uz njih idu i crni retrovizori, crna prednja maska i zatamnjeni prednji i stražnji svjetlosni sklopovi.

ŠKODA FABIA MONTE CARLO | Author: Autosalon foto: Autosalon

Tu je i zatamnjeni panoramski krov, isti tretman odrađen na stražnjim staklima, a uz Monte Carlo izvedbu kao opcija ide i dotjeran ovjes. Unutrašnjost je u Monte Carlo izvedbi bogatija za sportski upravljač i sportska sjedala, a tu je i crno/crveno/siva kombinacija materijala na sjedalima.

Komentari 0

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Autostart.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Autostart.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZliJazavac

    Mnogo dobro auto

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.