Uveden OnStar sustav: Vozači s Opelom puno sigurniji od sada i u Hrvatskoj

OnStar sustav pomoći u automobilu od nedavno je funkcionalan i u Hrvatskoj. Osobni pomoćnik za povezivanje i usluge dostupan je 24 sata dnevno...

Svi Opelovi auti nove generacije, odnosno modelne godine 2018. opremljeni su jedinstvenim sustavom OnStar koji je od nedavno dostupan, odnosno posve funkcionalan i za korisnike u Hrvatskoj. OnStar je sustav koji omogućuje povezivanje s osobnim pomoćnikom putem telefonske linije u autu.

1

U bilo koje doba dana hrvatskim će se kupcima javljati operater na hrvatskom jeziku. OnStar savjetnici mogu pomoći i u rezervaciji hotelske sobe, pa čak i parkirališnih mjesta. Usluga OnStar podrazumijeva i pomoć u hitnim slučajevima, na primjer ako se aktivira zračni jastuk sustav će o nesreći obavijestiti odgovarajuće službe.

1

Tipka SOS radi i u slučaju da ostanete bez goriva ili probušite gumu, a OnStar omogućuje i daljinske usluge, poput pronalaska vozila u slučaju krađe, pa čak i otključavanja auta u slučaju da ste ključeve ostavili u autu.

1

Moguće je zatražiti i dijagnostičku provjeru auta s najvažnijim podacima i informacijama o stanju vozila. Sve OnStar usluge besplatne su tijekom prve godine korištenja, nakon čega se mogu produžiti putem portala MyOpel, što znači da nije niti nužan fizički odlazaku ovlašteni Opel servis. 

1

Komentari