Početna Novosti 192 pregleda

VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj

1
Vidi galeriju 1/6
VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj VIDEO: Novi Mercedes-Benz CLS "uhvaćen" na cesti u Njemačkoj

Za one koji traže još veću snagu stže još brutalniji CLS 53, koji će iz istoga šestocilindraša razvijati 429 KS, a službeno će biti predstavljen u siječnju na salonu u Detroitu...

U novome videu iz snježne Njemačke možemo vidjeti kako novi CLS izgleda u stvarnom okruženju. Posljednji CLS prebacio se na MRA platformu koja se koristi u aktualnim modelima E i S klase, a neke komponente, poput elektronike i sustava asistencije u vožnji, dolaze sa S klase.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

CLS je dobio sportski podešeni ovjes, a unutrašnjost je prožeta elementima premium stila i tehnologije. Kao u većini modernih Mercedesa, tu su digitalna instrumentna ploča i široki infotainment zaslon, a straga je sada klasično sjedalo za tri osobe, umjesto prethodna dva sjedeća mjesta.

1 | Author: MERCEDES foto: MERCEDES

Najavljena hibridna verzija za pogon će koristiti 3,0-litreni šestcilindarski motor u kombinaciji s malim električnim motorom i baterijom s kapacitetom jednoga kilovata. Ukupna snaga u toj varijanti još nije obznanjena, a benzinski motor razvija 362 konja i 500 Nm okretnoga momenta.

1 | Author: MERCEDES foto: MERCEDES

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.