Početna Novosti 338 pregleda

VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice

1
Vidi galeriju 1/5
VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice VIDEO: U Americi uvedene digitalne registarske pločice

To je zapravo monokromatski ekran otporan na vanjske utjecaje, koji se može programirati i povezivati s drugim uređajima, što omogućava izmjenu natpisa i dodavanje informacija prema potrebi.

Tvrtka Reviver Auto predstavila je "R Plate Pro" - prvu digitalnu registarsku pločicu na svijetu, koju će do kraja godine imati 100.000 automobila. Premijerno će ih uvesti savezna država Kalifornija, a zatim i ostale američke države.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Prednost ovakvog inovativnog rješenja je online produljenje registracije, bez papirologije, naljepnica i ostalih birokratskih zavrzlama. Za parkiranja vozila na digitalnoj tablici bit će prikazan podatak o isteku parkiranja. Nedavno smo pisali o najezdi reklama u sustavima infotainmenta u automobilima, koja nas očekuje uskoro, pa je logično zapitati se: Očekuje li digitalne registarske pločice ista sudbina i hoće li i na njima kad-tad iskakati iritantne reklame?

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.