Početna Novosti 213 pregleda

Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život"

1
Vidi galeriju 1/5
Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život" Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život" Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život" Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život" Vlasnik Tesla Modela 3: "Ovaj automobil mi je spasio život"

Pri velikoj brzini oko 100 km/h Tesla Model 3 direktno se sudario s parkiranim vozilom, a na fotografijama je vidljivo kako je pretrpio ozbiljna oštećenja. Unatoč tome vozač i suvozač prošli su bez ozbiljnijih ozljeda

1 | Author: Green Car Reports foto: Green Car Reports

Unutrašnjost automobila gotovo je netaknuta, unatoč silini udarca i demoliranju prednjegA dijela, a vozač tvrdi kako mu je upravo automobil spasio život. On je prošao samo s ozlijeđenim stopalom, a suvozač je zadobio nekoliko ogrebotina zbog razbijenog ekrana osjetljivog na dodir.

1 | Author: Green Car Reports foto: Green Car Reports

Ovaj slučaj komentirao je i Elon Musk, vlasnik tvrtke Tesla. Rekao je kako će poraditi na nedostacima te između ostaloga dodati plastičnu foliju na ekran kako bi se u budućnosti spriječile ovakve ozljede.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.