Početna Novosti 41 pregleda

Volkswagenov električni konceptni kombi kreće u serijsku proizvodnju

1
Vidi galeriju 1/4
Volkswagenov električni konceptni kombi kreće u serijsku proizvodnju Volkswagenov električni konceptni kombi kreće u serijsku proizvodnju Volkswagenov električni konceptni kombi kreće u serijsku proizvodnju Volkswagenov električni konceptni kombi kreće u serijsku proizvodnju

Predsjednici uprava marki Volkswagen i Volkswagen gospodarska vozila Herbert Diess i Eckhard Scholz na jedinstvenoj izložbi Concours d’Elegance u kalifornijskome Pebble Beachu potvrdili su da konceptni I.D. BUZZ već 2022. kreće u serijsku proizvodnju...

1 | Author: Inside EVs foto: Inside EVs

S početkom razvoja serijskoga vozila utvrđen je i vremenski plan: I.D. BUZZ na ceste će dospjeti 2022. godine, nakon kompaktnoga modela I.D. s četvorim vratima. Volkswagen modelom I.D. BUZZ i cjelokupnom obitelji I.D. prije svega cilja na tržišta u Sjevernoj Americi, Europi i Kini.

1 | Author: Inside EVs foto: Inside EVs

 "Nakon nastupa na svjetskim salonima automobila u Detroitu i Ženevi primili smo brojna pisma oduševljenih kupaca. Stoga nije slučajnost što je Uprava za ovu objavu odabrala Pebble Beach. Minibus je oduvijek bio dio kalifornijskoga životnog stila“, objašnjava predsjednik uprave marke Volkswagen Herbert Diess.

1 | Author: Inside EVs foto: Inside EVs

S početkom serijske proizvodnje više od sedam desetljeća dijelit će najstariji i najmlađi, emocionalno dizajnirani mikrobus marke Volkswagen. Unatoč toj činjenici I.D. BUZZ odlikuju geni njegova prethodnika: on na prometnicama nudi maksimalno iskorištavanje prostora, poput osobnog automobila iz srednje klase.

1 | Author: Inside EVs foto: Inside EVs

Ovo konceptualno vozilo s dužinom 4942 mm, širinom 1976 mm i visinom 1963 mm odlikuje se iznimnim dimenzijama prostora. Serijska varijanta koja se temelji na modularnoj električnoj platformi (MEB) preuzet će brojne ideje dizajna te također ponuditi varijabilni raspored sjedala, interaktivno umrežavanje i iznimno automatiziranu vožnju.

1 | Author: VWVortex foto: VWVortex

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.