Početna Novosti 56 pregleda

Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori

LAND ROVER ADVENTURE DAY
Vidi galeriju 1/8
Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori Zaljubljenici Land Rovera u avanturi na Petrovoj gori

2. Land Rover Adenture Day nakon Zavižana održan je na Petrovoj gori. Stotinjak ljubitelja Land Rovera družili se i otkrivali ljepote Petrove gore u nezaboravnoj avanturi

Nakon Zavižana, ljubitelji Land Rover marke vozila drugi put su se okupili na Petrovoj gori na Land Rover Adenture Day-u. Petrova gora jedan je od najljepših i najbolje očuvanih gorskih šumovitih krajobraza u Hrvatskoj, u što se moglo uvjeriti stotinjak okupljenih koji su u jutarnjim satima pristigli u Vojnić.

Po narodnoj predaji ovaj šumoviti brdski masiv kojeg su nekada zvali Gvozd dobio je ime po posljednjem hrvatskom kralju Petru Svačiću koji je navodno baš tu 1097. godine poginuo boreći se protiv Ugarske vojske. Odabrani lokalitet osim što je bogat prekrasnim krajobrazima i prirodnim ljepotama tako posjeduje i veliko povijesno značenje.

LAND ROVER ADVENTURE DAY | Author: Land Rover Hrvatska foto: Land Rover Hrvatska

Susret prijatelja Land Rovera započeo je u Vojnićima, kod lovačkog doma Muljava, a ruta vožnje bila je podijeljen na dvije staze – jednostavniju koja je uključivala obilazak Pavlinskog samostana Sv. Petar, i naprednu stazu koja je podrazumijevala off road vožnju po Petrovoj gori. Druženje je završilo u poslijepodnevnim satima na polazišnoj točki u lovačkom domu Muljava uz domaću hranu i jela od divljači.

LAND ROVER ADVENTURE DAY | Author: Land Rover Hrvatska foto: Land Rover Hrvatska

Adrenalinska avantura na četiri kotača osim uživanja u netaknutoj prirodi i iznimnim vizurama na čistom zraku, pruža priliku svim ljubiteljima Land Rover marke vozila da razmijene iskustva i podijele još jedno iskustvo više, iskustvo vožnje kroz neki novi lokalitet.

Svi vozači - učesnici Land Rover Adventure Day-a nagrađeni su članstvom kluba vjernosti zahvaljujući kojem će ostvarivati posebne pogodnosti na originalne dijelove i dodatnu opremu za svoje limene ljubimce. Predstoji odabir slijedeće destinacije za treći Land Rover Adventure Day.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.