Početna Novosti 189 pregleda

Legendarni Eclipse uskrsnut će u tijelu crossovera

Mitsubishi

Novi japanski SUV smjestit će se između ASX-a i Outlandera i bit će najveća konkurencija Renaultu Kadjaru i Nissanu Qashqaiju

Na predstojećem ženevskom salonu svjedočit ćemo predstavljanju nove Mitsubishijeve uzdanice u crossover segmentu. Šuška se kako će konceptni SUV imati legendarno ime Eclipse, po uzoru na njihov sportski automobil iz devedesetih. 

Mitsubishi | Author: Mitsubishi foto: Mitsubishi

Dizajn ovog automobila inspiriran je Mitsubishijevim XR-PHEV II konceptom, a nagađa se kako će biti baziran na skraćenoj Outlanderovoj platformi. Također, u unutrašnjosti bi trebali biti novi infotainment sustav i kvalitetnije izrađeni materijali.

Iz ponude motora spominju se 1,5-litreni turbobenzinac i 2,2-litreni dizelaš, a bit će moguće birati između dva mjenjača - automatskoga CVT-aručnoga sa šest stupnjeva prijenosa.

Mitsubishi | Author: Mitsubishi foto: Mitsubishi

Japanski proizvođač vrlo vješto skriva službene informacije tako da nam jedino preostaje iščekivati ožujak i Geneva Motor Show 2017.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.