Početna Tech 4948 pregleda

Kraj mukama: Ne bacajte dotrajale brisače – 'obrijte' ih!

Ova zanimljiva naprava postoji već dugo, no mnogi još ne znaju za nju. Nakon gruboga zimskog vremena možda će vam biti od koristi

Svaki vozač zna da situacija s istrošenim brisačima zna biti iritirajuća. Kupnja novih metlica uvijek se nekako odgađa iz dana u dan, a kvalitetni brisači znaju biti i donekle skupi. Čak i jednostavna izmjena metlica nekima zadaje glavobolje.

Author: ecocut pro foto: ecocut pro

Rješenje za ove probleme smislila su dva inovativna mladića – Adnan Alibegović i Mario Kronberg. Shvatili su kako se metlice brisača ne potroše u cijelosti, već se pohaba samo prvi sloj gumene površine.

Author: ecocut pro foto: ecocut pro

Nakon tri godine istraživanja i razvijanja plana, predstavili su proizvod koji jednostavno dotrajale brisače vraća u život. 'EcoCut Pro' alat je kojim precizno i brzo možete 'obrijati' potrošeni sloj gumene metlice brisača. Nakon rezanja brisači novim, zdravim gumenim slojem opet savršeno prianjaju i brišu vjetrobransko staklo kao novi. Cijene ovoga zanimljivog alata na internetskim stranicama za kupovinu kreću se oko 15 eura. 

Author: ecocut pro foto: ecocut pro

  • Ivan11

    dođe taj aparatić skuplje nego dvoji brisači

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.