Početna Auto 17 pregleda

Električni kabriolet četverosjed osvaja gradove

BLUESUMMER
Vidi galeriju 1/2
Električni kabriolet četverosjed osvaja gradove Električni kabriolet četverosjed osvaja gradove

Bluesummer je električni kabriolet četverosjed dosegA 200 km. PSA Peugeot Citroën i Bolloré potpisali su sporazum o strateškoj suradnji u pogledu električnih vozila i zajedničkog korištenja automobila

Obuhvaćajući proizvodnju vozila, distribuciju i kratkoročni najam automobila, sporazum o strateškoj suradnji između društava Bolloré i PSA Peugeot Citroën odražava predanost održivoj mobilnosti zajedničkoj obama društvima. Sporazum je u skladu i s njihovim zajedničkim ciljem preuzimanja vodstva na tržištu zajedničkog korištenja automobila koji će uz javni prijevoz činiti važan dio novog sustava mobilnosti. Bluesummer električno vozilo će se prodavati u mreži PSA Peugeot Citroëna.

BLUESUMMER | Author: BLUESUMMER foto: BLUESUMMER

Bluesummer je kabriolet četverosjed koji je dizajnirao Bolloré i u gradskoj vožnji ima doseg 200 km. Proizvodnja modela Bluesummer u tvornici PSA Peugeot Citroën u Rennesu krenut će od rujna 2015., s proizvodnim kapacitetom od 15 vozila dnevno, odnosno do 3.500 automobila godišnje. Bolloré je već prisutan na tržištu električne mobilnosti, osmislivši i razvivši nekoliko električnih vozila (Bluecar, Bluesummer, Bluebus i Bluetram). Više informacija na www.bluesummer.fr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.