Početna Auto 37 pregleda

Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3

BMW i3
Vidi galeriju 1/5
Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3 Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3 Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3 Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3 Elektro gužva: I BMW za 2017. priprema redizajnirani i bolji i3

Chevrolet Bolt, Teslin Model 3, samo su neki od električnih automobila koji stižu sljedeće godine, a BMW bi trebao i3 redizajnirati i ponuditi ga s puno većim dosegom

Sljedeće godine možemo očekivati pravu gužvu među pristupačnijim električnim automobilima dugog dosega, kojima će se pridružiti i BMW novom verzijom malog i3. Kako prenosi Reuters, novi i3 bi trebao imati puno veći doseg i novi dizajn. 

BMW i3 | Author: BMW foto: BMW

Točnije, dizajnerske promjene trebale bi biti najvidljivije na prednjem i stražnjem kraju, dok bi automobil trebao dobiti novu bateriju. Ona će mu omogućiti puno veći doseg od sadašnjih 300 kilometara, a Welt am Sonntag navodi da bi povećanje trebalo biti ispod 50 posto. Optimistično bi tako to moglo iznositi oko 450 kilometara. 

BMW i3 | Author: BMW foto: BMW

BMW je lani prodao 25.000 primjeraka ovog automobila, a već su ove godine i povećavali doseg automobila kako bi podigli prodaju. Iz kompanije nisu komentirali ove navode o redizajnu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.