Početna Auto 3693 pregleda

U Smart ugradio Kawasakijev agregat sa 190 KS

Smart
Vidi galeriju 1/4
Evo kako zvuči Smart s Kawasakijevim agregatom Evo kako zvuči Smart s Kawasakijevim agregatom Evo kako zvuči Smart s Kawasakijevim agregatom Evo kako zvuči Smart s Kawasakijevim agregatom

Neobična prerada malenoga Smarta stiže nam iz Velike Britanije

Iako zbog svojih dimenzija i namjene nije poznat po dobrim sportskim karakteristikama, a uz poneke prerade i nije vrlo atraktivan za tjunere, od ovog se automobila s malo novca može stvoriti prava mala jurilica. Dokazao je to vlasnik jednoga primjerka iz Velike Britanije, koji je ni manje ni više odlučio kupiti Smart s ugrađenom 'mašinom' iz Kawasakija ZX-10R.

VW Jetta prodaje se Sjećate li se VW Jette iz megapopularnoga Fast&Furiousa?

Smart | Author: YouTube foto: YouTube

Spomenimo kako taj motor razvija 190 KS i doseže preko 13 tisuća okretaja u minuti. Nakon kupnje započeo je njegov projekt jer, kako sam tvrdi, bez dodatnih prerada na cijelom automobilu ne bi ga bilo moguće voziti. Novi su ispušni sustav, sustav hlađenja, kočni sustav, zadnji je ovjes neovisan o prednjemu, a jedino što na automobilu još nije promijenjeno je prednji ovjes.

Smart | Author: YouTube foto: YouTube

Vlasnik tvrdi kako ga je sada zaista zabavno voziti, ako izuzmete veliku buku koja se stvara u unutrašnjosti automobila. Što se unutrašnjosti tiče, većina dijelova preuzeta je iz kartinga pa interijer automobila doista podsjeća na onaj u malim bolidima. Britanac ističe kako ne kani auto prodavati i na umu ima još neke stvari koje bi volio ugraditi u svoj Smart.

Smart | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.