Početna Auto 3672 pregleda

Holden daje 500 dolara onome tko kupi automobil od konkurencije

FOTO: Holden

Australski proizvođač automobila Holden toliko je siguran u kvalitetu svojih proizvoda da daje vaučer od 500 australskih dolara svima koji kupe automobil od konkurencije

Author: Holden foto: Holden

U 69 godina postojanja Holden je proizveo više od 7.6 milijuna vozila. Iako ih više ne proizvodi u Australiji, Holden i dalje prodaje automobile na tome kontinentu, ali sa samo tri modela SUV-a zaostaje za konkurencijom, kao što su Ford, Mazda i Toyota. U svibnju ove godine Holden je prodao 5129 vozila, a Toyota 19.571. Zato je Holdenov marketinški tim došao na ideju da ako kupac nakon testiranja vozila Holden ipak odluči kupiti automobil kod konkurencije, dobiva vaučer od 500 australskih dolara (315 eura).

Author: Holden foto: Holden

Naziv ove inicijative je ‘Test Drive Challenge”, ona traje do 31. kolovoza, a vrijedi samo ako potencijalni kupac koji je testirao Holden kupi automobil drugoga proizvođača iz iste klase, kakav je onaj koji je testirao kod Holdena. Holdenov direktor marketinga izjavio je: ‘Ovo je hrabar potez, ali radimo ovo sa samopouzdanjem i pokrićem’.

Author: Holden foto: Holden

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.