Početna Auto 0 pregleda

Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida

1
Vidi galeriju 1/8
Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida Hrvatska premijera Kije Optime Sportswagon i Plug-In Hybrida

Prisustvovali smo hrvatskoj premijeri novih korejskih aduta D segmenta - karavanske i luksuzne inačice te plug-in hibridne izvedbe modela Optima

Svestranost karavana i učinkovitost nove Optime Sportswagon na vrhuncu su ponude D segmenta vozila, a novi model bit će isključivo namijenjen europskim kupcima. Nudi 552 litre prtljažnoga prostora, što je 42 litre više nego u limuzinskoj izvedbi, a za pogon se brine 1,7-litreni CRDI dizelaš sa 141 KS. Uz novi, 7-stupanjski automatski mjenjač s dvostrukom spojkom, promjene brzina odvijaju se savršeno, a zahvaljujući novome mjenjaču Kia Optima Sportswagon troši i manje goriva te izbacuje manju količinu štetnih plinova. Nova Kia Optima Sportswagon u prodaju će s početnom cijenom od 218.934 kune.

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Uz novi karavan predstavljena je i hibridna inačica limuzinske Optime koju će krasiti 2,0-litreni GDI motor koji će s elektromotorom razvijati ukupno 205 KS. Uz domet 54 kilometra isključivo na struju (pri brzini 120 km/h) nova Optima Plug-In Hybrid ispuštat će samo 37 grama CO2 po kilometru. Plug-In Hybrid u Hrvatsku dolazi samo s najbogatijim paketom opreme te cijenom od 339.990 kuna.

[video: 199 / ]
[video: 200 / ]

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.