Početna Auto 177 pregleda

Iz Toyote poručuju: "Žao nam je što nova Supra još nije tu"

1
Vidi galeriju 1/4
Iz Toyote poručuju: "Žao nam je što nova Supra još nije tu" Iz Toyote poručuju: "Žao nam je što nova Supra još nije tu" Iz Toyote poručuju: "Žao nam je što nova Supra još nije tu" Iz Toyote poručuju: "Žao nam je što nova Supra još nije tu"

Špekulira se kako će nova, cestovna Supra zaživjeti iduće godine na salonu u Detroitu, a bitće proizvedena u koprodukciji s BMW-om, uz nove šestocilindrične motore

1 | Author: Toyota foto: Toyota

Toyota Supra oduvijek je bila poslastica tunera širom svijeta. Jedna od glavnih uloga u popularnom filmu "Brzi i žestoki" samo je dodatno doprinijela ostvarivanju kultnog statusa. Nakon 16 godina odsutnosti s tržišta, Toyota je odlučila pobuditi maštu svih zaljubljenika u ovaj japanski stroj predstavivši GR Supra Racing Concept. Tako jhe pokazala što bi se sve moglo očekivati od nove Supre.

1 | Author: Toyota foto: Toyota

Tetsuya Tada, čovjek koji stoji iza modela 86, naglasio je kako im je u Toyoti žao što realizacija nove Supre traje izrazito dugo. U svojem iskazu za australske medije rekao je kako je suradnja između BMW-a i Toyote započela 2012.godine te da su upravo tada započeli pregovori o razvijanju novog sportskog automobila u kojemu bi BMW došao do izražaja zbog odličnoga šestocilindričnog motora i stražnjega pogona. Toyota smatra kako je ova suradnja odličan recept za razvoj novoga japanskog bolida.

1 | Author: Toyota foto: Toyota

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.