Početna Auto 79 pregleda

Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up

1
Vidi galeriju 1/5
Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up Japanski div, prikladno nazvan Titan, najveći je Nissanov pick-up

Duljinom većom od šest metara Titan je u rangu s Fordom F150 i Dodgeeom RAM-om, najvećim američkim "kamionetima"

Što zbog dimenzija, što zbog motora, ali i kupovnih navika, najveći japanski pick-up Nissan Titan nije namijenjen europskome tržištu, no ne sumnjamo da bi svojom robusnošću i izgledom očarao kako europske tako i naše i balkanske kupce. U ponudi su dva modela, standardni i XD s dvostrukom kabinom, a u oba je međuosovinski razmak 3,85 metara.

1 | Author: nissan foto: nissan

Ukupna je njegova duljina veća od šest metara pa se pored njega i Navara čini malenom. Motori su benzinac V8 s 5,2 litre obujma i 390 KS, te 5,0 V8 dizelaš s 310 KS, a opremljeni su sedamstupanjskim "automatikom". Osim odličnih terenskih mogućnosti odlikuje ga i nosivost do jedne tone.  

1 | Author: nissan foto: nissan 1 | Author: nissan foto: nissan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.