Početna Auto 2540 pregleda

Zasad nepoznata kineska tvrtka radi najbolje replike hiperauta

FOTO: instagram

Nedavno su se na internetu pojavile fotografije iz male kineske tvrtke koja razvija i konstruira replike hiperautomobila. Na sveopće iznenađenje, među kreacijama su prilično realne kopije nekih najskupljih automobila na svijetu

Author: instagram foto: instagram

Na fotografijama se vide odljevi karoserija, neki nedovršeni i neki gotovi primjerci: Lamborghini Veneno, Ferrari LaFerrari, Pagani Zonda R, Maserati MC12 i Bugatti Chiron. Čini se kako je većina karoserija načinjena iz karbonskih vlakana ili fiberglasa, no replika Chirona izrađena je od panela koji izgledaju kao da su izrađeni iz aluminija.

Author: instagram foto: instagram

Možda najimpresivniji uradak je Veneno, a fotografije cijelog automobila otkrivaju detalje eksterijera koji nalikuju detaljima pravoga Lamborghinija. Razlog je to što je baziran na Aventadoru. To znači da karoserija modela Veneno prilikom izrade nije morala biti razvučena ili dorađivana da bi se uklopila na neki jeftini sportski automobil, kao u većine replika. 

Author: instagram foto: instagram

Karoserije LaFerrarija, Zonde R, MC12 i Chirona također se čine veoma realnima, no ne možemo ni naslutiti s kojim automobilima će se spariti. Zasad nema informacija tko stoji iza ovih kreacija. Prema nekim dostupnim informacijama, postrojenje ove tvrtke nalazi se u jednoj od industrijskih zona u Kini, a točna lokacija ne zna se.

Author: instagram foto: instagram

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.