Početna Auto 49 pregleda

Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017.

HR Auto 2017.
Vidi galeriju 1/7
Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017. Koji je vaš favorit? Najboljih šest u izboru HR Auto 2017.

U najuži izbor ušlo je šest kandidata, a o pobjedniku će odlučiti žiri hrvatskih automobilskih novinara među kojima je i predstavnik 24sata. Prošle je godine uvjerljivo trijumfirala Opel Astra

Alfa Romeo Giulia, Citroën C3, Fiat Tipo, Peugeot 3008, Renault Megane i Toyota C-HR finalisti su novog izdanja najcjenjenijeg hrvatskog izbora za auto godine - HR Auto 2017. Uoči konačne odluke članovi Zbora automobilskih novinara, među kojima je i predstavnik 24sata, još jednom su detaljno isprobali svih šest finalista na poligonu za sigurnu vožnju.

Renault Megane | Author: Renault foto: Renault

Pobjednik će se odabrati na osnovu glasova žirija, a o osim zlatnog volana kojeg će dobiti najbolji auto, podijelit će se, srebrni i brončani volan te niz posebnih priznanja. Članovi žirija dužni su podijeliti bodove svim finalistima, a ukupni pobjednik bit će onaj automobil koji će skupiti najviše bodova.

Citroen C3 | Author: Citroen foto: Citroen

Prošle godine tu je čast imala Opel Astra. Pri odabiru automobila godine se osim tehnoloških rješenja, voznih svojstava, dizajna, kvalitete i još desetaka drugih faktora ocjenjivanja uvelike gleda i na to koliko je koji automobil prilagođen hrvatskom tržištu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.