Početna Auto 39 pregleda

Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera

1
Vidi galeriju 1/11
Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera Koncept Proceed našao se u društvu novog Stonica, Picanta X-Linea i Stingera

Na salonu automobila u Frankfurt Kia je pokazala sva svoja najsnažnija oružja te nagovijestila svijetlu, atraktivnu, moderni i brzu budućnost...

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Kia je na salonu automobila u Frankfurtu predstavila atraktivni koncept Proceed, kojemu društvo rade još neki novi modeli. Koncept Proceed predstavlja odvažnu viziju potencijalnoga člana nove generacije obitelji cee’d. Koncept je razotkriven pored nove Kije Stonic, koja je u Frankfurtu prvi put predstavljena široj publici. Premijerno se predstavljaju i Picanto X-Line i unaprijeđeni Sorento, čija globalna prodaja započinje krajem godine.

1 | Author: AE.co.uk foto: AE.co.uk

Model Stonic, koji se premijerno predstavlja široj javnosti, postaje važan u najnovijem i najbrže rastućem segmentu automobila u Europi. "Samouvjeren" je kompaktni crossover, koji krade poglede i bit će Kijin model s najraznovrsnijim mogućnostima personalizacije opreme.

1 | Author: Autostart foto: Autostart

Picanto X-Line, koji je svoju inspiraciju našao u crossoverima, kao Kijin najmanji model širi njenu gamu vrlo privlačnih vozila i spaja svoje najbolje značajke s novim izgledom Kijinih popularnih SUV-ova i crossovera. Robustan dizajn naglašavaju kontrastne kombinacije boja i 15 milimetara veća udaljenost od tla.

1 | Author: AutoEvolution foto: AutoEvolution

Kia Stinger je u Frankfurtu predstavljena s europskim specifikacijama, s kakvima početkom iduće godine stiže u prodajne salone. Stinger će u Europi biti raspoloživ s tri motora: ulaznim
2,0-litrenim turbobenzinskim motorom, 2,2-litrenim turbodizelskim i najsnažnijim benzinskim motorom, 3,3-litrenim twin-turbo V6 s 370 KS.

1 | Author: Autostart foto: Autostart

Autentični Gran Turismo, koji je nastao u Europi, u Kijinu europskom dizajnerskom centru u Frankfurtu, postao je najsnažnija i najbrža serijska Kia dosad.

1 | Author: Autostart foto: Autostart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.