Početna Auto 1418 pregleda

Ljubitelji Volva dolaze u Novi Marof i pripremaju iznenađenje

Najveće okupljanje fanova Volva u Hrvatskoj
FOTO: VKH

Idućeg vikenda, od 7. do 9. lipnja održat će se najveće okupljanje vlasnika automobila Volvo u Hrvatskoj, koji će ponoviti pohvat iz 2010. godine, kada su svojim parkiranim automobilima napravili logotip Volva...

 

Najveće okupljanje vlasnika i fanova Volva u Hrvatskoj održat će se na lokaciji planinskoga doma "Grebengrad", iznad Novoga Marofa. Najviše pažnje privući će trenutak kada će članovi Volvo kluba "Hrvatska" i ostali sudionici ovog eventa posložiti svoje automobile u obliku znaka švedskoga proizvođača Volva i sve to fotografirati i snimiti iz zraka, baš kao i na zadnjemu velikom okupljanju 2010. godine.

Najveće okupljanje fanova Volva u Hrvatskoj | Author: VKH foto: VKH

Osim posebnog i zajedničkoga 'parkiranja' i fotografiranja, sudionicima će na raspolaganju biti puno dobre hrane i pića, a nudi se i čak 40 ležajeva. Kotizacija za sudjelovanje u druženju, zajedničkome fotografiranju i uživanju u hrani i piću je 150 kuna po osobi. Više informacija možete naći na Facebook stranici kluba i na forumu Volvo Kluba "Hrvatska" ili na e-mail adresi volvoklub@gmail.com.

Najveće okupljanje fanova Volva u Hrvatskoj | Author: VKH foto: VKH

 

Pogledajte naš test novog Porschea 911 (992):

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.