Početna Auto 29 pregleda

Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase

CT6
Vidi galeriju 1/11
Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase Made in USA: Američki pandan Mercedesu S-klase

CT6 je najluksuzniji, najveći i tehnološki najbolji Cadillac svih vremena

Cadillac je oduvijek bio najprestižnija američka marka, a modelom CT6 ozbiljno se namjerava hvatati ukoštac s fantastičnim europskim konkurentima poput BMW-a, Mercedesa i Audija, te u Americi iznimno popularnih japanskih Lexusa i Infinitija. Zahvaljujući aluminiju i specifičnoj građi ušteđeno je 99 kilograma mase u odnosu na prethodnu generaciju perjanice.

CT6 | Author: Cadillac foto: Cadillac

Sukladno zahtjevima tržišta i po uzoru na konkurenciju CT6 se može pohvaliti i naprednijim ovjesom, mnoštvom sigurnosne tehnologije i kvalitetnim materijalima. Pogon je straga ili opcionalni na sve kotače, automatski mjenjač je s osam stupnjeva prijenosa, ima i podesivi ovjes, a najsnažniji motor u ponudi je benzinac V6 s obujmom 3.0 litre i s dva turbopunjača 400 KS.

CT6 | Author: Cadillac foto: Cadillac

U ponudi je i izvedba plug-in, a novost je i europska izvedba kojom se Cadillac nastoji probiti i na tržište Staroga kontinenta. U ničemu CT6 tako ne zaostaje za najboljim europskim autima. Početna cijena u Njemačkoj za model Luxury 3.0 je 73.500 eura, a još bogatiji Platinum stoji 94.500 eura.  

CT6 | Author: Cadillac foto: Cadillac

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.