Početna Auto 106 pregleda

Mercedes-AMG predstavio tri nova modela

Mercedes-Benz AMG GT C Roadster
Vidi galeriju 1/7
Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela Mercedes-AMG predstavio tri nova modela

Mercedes AMG je dodao nove modele GT Roadster, GT C Roadster i GT R u europsku ponudu, a počeli su primati narudžbe za sve tri verzije...

Pridruženi su modelima AMG GT i AMG GT S. Novi AMG GT Roadster je najpristupačniji od nova tri modela, s početnom cijenom od 129.180 eura. Za taj novac kupci dobivaju 4.0 V8 biturbo motor s 469 KS, koji ovaj automobil iz mirovanja dovodi do 100km/h za 4 sekunde, a najveća brzina je 301 km/h. 

Mercedes-Benz AMG GT R | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

S istim krovom kojem treba 11 sekundi da se otvori i zatvori pri brzinama do 50km/h, GT C Roadster je nešto potentnija verzija. Početna cijena je 160.650 eura i dolazi s nekim tehničkim detaljima koji su na modelu GT R, kao što je elektronski kontrolirana zadnja osovina, okretanje iste i drugo. U ovoj verziji isti motor razvija 549 KS, a ubrzanje do 'stotke' traje 3,7 sekundi. Najveća brzina je elektronski ograničena na 316 km/h. 

Mercedes-Benz AMG GT C Roadster | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Predstavljena ranije ove godine, najjača verzija AMG GT obitelji, GT R, također je dostupna s početnom cijenom od 165.410 eura. Ova zvijer ima novu aerodinamiku i modificirano vješanje, zajedno s V8 motorom od 577 KS. AMG GT R je bliži teritoriju modernih superautomobila, s ubrzanjem do 100km/h za 3,6 sekundi i najvećom brzinom od 318 km/h.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.