Početna Auto 470 pregleda

Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu

Mercedes-Benz X-Class pick-up koncept
Vidi galeriju 1/6
Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu Mercedes-Benz X-Class: Pick-up koji će nositi Mercedesovu zvijezdu

Snažan motor, visoka udobnost vožnje i sigurnost glavne su odlike Mercedesovog pick-upa...

S X-Class konceptom, odjel Mercedes-Benz Vans u Stockholmu daje konkretan pogled na svoj novi pickup, X-klasu. Prvi premium pickup kombinirati će najbolje od dva svijeta. To kompanija Mercedes-Benz impresivno demonstrira s dvije dizajnerske izvedbe ovog konceptnog automobila. X-Class koncept powerful adventurer ilustrira da će buduća X-klasa uključivati sve prednosti klasičnih pickup vozila - čvrsti, funkcionalni, snažni i s terenskim sposobnostima.

Mercedes-Benz X-Class pick-up koncept | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

X-Class koncept stylish explorer ide korak dalje i prikazuje što će razlikovati pickup koji će nositi Mercedesovu zvijezdu od konkurenata. X-klasa biti će pravi Mercedes hvaljenog dizajna i udobnosti ove marke sve do dinamike i sigurnosti vožnje. To će Mercedes-Benz učiniti prvim premium proizvođačem koji će zadovoljiti promjenjive zahtjeve klijenata na globalnom tržištu srednjih pickup modela, te će čvrsti, jednotonski pickup sa sjedalima za do pet osoba učiniti atraktivnim urbanim i obiteljskim vozilom.

Mercedes-Benz X-Class pick-up koncept | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

S ovim pickup modelom, Mercedes-Benz Vans odjel proširiti će ponudu svojih modela sa četvrtim modelom u nizu. U isto vrijeme, marka sa zvijezdom postati će prvi premium proizvođač koji će zauzeti obećavajući segment srednjih pickup vozila. Kompanija Daimler AG će do početka prodaje u ovu novu seriju modela uložiti deveteroznamenkasti iznos eura. U prodaju će krenuti krajem 2017. pod nazivom Mercedes-Benz X-klase. Ključna tržišta bit će Argentina, Brazil, Južna Afrika, Australija i Europa.

Mercedes-Benz X-Class pick-up koncept | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.