Početna Auto 40 pregleda

Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom

Electric Drive
Vidi galeriju 1/5
Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom Najpopularniji gradski mališan s novim električnim pogonom

Novi model savršena je gradska kombinacija jedinstvene pokretljivosti modela Smart i vožnje bez ispušnih plinova

Zahvaljujući Smartu Electric Driveu prelazak na električnu mobilnost nikada nije bio atraktivniji. Kombinacija jedinstvene pokretljivosti i vožnje bez emisija štetnih plinova savršena je odlika novoga gradskog mališana. 

Electric Drive | Author: Smart foto: Smart

Užitak vožnje s četvrtom generacijom električnog pogona dostupan je ne samo na ForTwo Coupe i Cabrio modelima, već i prvi put na Smart ForFour modelu s četiri sjedala.

Electric Drive | Author: Smart foto: Smart

Električni Smart hitar je i živahan kao i standardni model. Tome doprinose iznimno maleni radijus okretanja i vrhunske manevarske mogućnosti, posebice u gradskim uvjetima. Za model Smart Electric Drive dostupne su i brojne opcije korisničke prilagodbe.

Electric Drive | Author: Smart foto: Smart

Vrijeme punjenja važan je čimbenik kupcima električnih vozila, a Smart i u tome području donosi poboljšanja. Svi su modeli opremljeni novim i snažnim punjačem u osnovnoj opremi. Vrijeme punjenja je dva i pol sata, odnosno upola kraće nego u prethodnika.

Electric Drive | Author: Smart foto: Smart

Zahvaljujući aplikaciji „smart control” postupak punjenja sada se praktično može nadzirati i s udaljene lokacije. Ujesen bit će dostupan i brzi punjač od 22 kW kao dodatna opcija. Prodaja će u Hrvatskoj započeti ovo proljeće po cijeni od 175 tisuća kuna.

Electric Drive | Author: Smart foto: Smart

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.