Početna Auto 535 pregleda

Najpopularniji roadster svih vremena je osvježen za 2023.

FOTO: Mazda

Riječ je o novim bojama vanjštine, novim bojama mekanog  kabrio krova i unutrašnjosti te o novim paketima opreme

Nova Mazda MX-5 će 2023. godinu dočekati s blagim osvježenjima. Riječ je o novim bojama vanjštine, novim bojama mekanog kabrio krova i unutrašnjosti te o novim paketima opreme koji su bogatiji već od osnovne razine. 

Nova boja vanjštine, Zircon Sand, mijenja Polymetal sivu, a mekani krov MX-5 sada je dostupan u smeđoj boji, koja zamjenjuje crvenu.

Nova struktura s tri paketa opreme nudi kupcima izbor između osnovnog paketa Prime-Line, srednjeg paketa Exclusive-Line i najopremljenijeg paketa Homura. Modeli opremljeni paketima Exclusive-Line i Homura mogu biti dodatno opremljeni opcijskim paketom 'Podrška vozaču', koji obogaćuje ponudu i-Activsense tehnologija za pomoć vozaču.

Author: Mazda foto: Mazda

Oprema Homura obogaćena je brojnim sportskim značajkama uključujući Recaro sjedala i crne okvire retrovizora. Verzije Homura pogonjene motorom Skyactiv-G 2.0 sa 184 KS dodatno su opremljene Brembo kočionim sustavom, Bilstein amortizerima, dodatnom ukrutom prednjeg kraja i kovanim BBS aluminijskim naplatcima. U ponudi je i Homura pogonjena Skyactiv-G 1.5 motorom sa 132 KS sa RAYS aluminijskim naplatcima.

Dva nova posebna izdanja Kazari i Kizuna prepoznatljivi su po jedinstvenim kombinacijama boja: Kazari ima kožne presvlake u boji Terracotta Nappa, smeđi meki krov i crni tvrdi krov, dok Kizuna kombinira bijele Nappa kožne presvlake s plavim mekanim krovom i crnim tvrdim krovom. Oba modela standardno su opremljena paketom 'Podrška vozaču'.

Motor Skyactiv-G 1.5 sa 132 KS sada je dostupan u cijeloj paleti modela MX-5 dok je automatski mjenjač dostupan isključivo na modelima Skyactiv-G 2.0 RF Special Edition.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.