Početna Auto 44 pregleda

Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju

Nissan Maxima
Vidi galeriju 1/10
Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju Nissan Maxima: Sportaš u neponovljivom izdanju

Detalji su savršeno ukomponirani, a i snaga oduševljava...

Pokraj svega što pomaže modelu Maxima da se ističe iz gomile, ovaj posebni automobil posjeduje mnogo niže vješanje i postavljen je na komplet Vossen VFS6 kotača. Štoviše, sadrži potpuno sportsku opremu za karoseriju, diskretno zadnje krilo, ali i zatamnjena stop svjetla i zadnja stakla. Nameće se sveukupni dojam da je ovo vozilo više za izložbu nego za svakodnevnu upotrebu, ali moramo podsjetiti da je to upravo i bio njegov cilj.

Nissan Maxima | Author: Nissan foto: Nissan

Što se tiče onoga što se nalazi ispod haube ovog iznenađujuće agresivnog automobila, riječ je o redizajniranom V6 motoru VQ serije koji razvija 300 KS, a okarakteriziran je i zavidnom efikasnošću po pitanju potrošnje goriva.

Nissan Maxima | Author: Nissan foto: Nissan

Cjelokupna shema boja ovog automobila ima savršenog smisla, jer se crne komponente karoserije savršeno slažu s tamnim staklima i crnim bočnim retrovizorima, dok kromirane kvake na vratima i dizajn prednje maske komplementiraju prilagođenim Vossen kotačima.

Nissan Maxima | Author: Nissan foto: Nissan

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.