Početna Auto 23 pregleda

Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija

Nissan Vmotion 2.0 Concept
Vidi galeriju 1/11
Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija Nissan Vmotion 2.0: Koncept novog dizajna i tehnologija

Osim Qashqaija za američko tržište, Nissan je na salonu automobila u Detroitu predstavio i svoju viziju sedana budućnosti

Nazvan Vmotion 2.0 concept, ovaj sedan odlikuju oštar vanjski dizajn, s V-motion prednjom maskom, dugački međuosni razmak, prostrana kabina sa širokom instrumentalnom pločom i touchpadom, takozvana "samoubilačka vrata", kao i najnovija generacija Nissanove ProPilot autonomne tehnologije.

Koncept ima međuosni razmak od 2850 mm, što je više od aktualnih verzija Maxime i Altime, ali je s 4859 mm dužine za 13 mm kraći od Altime. Također, Vmotion 2.0 je i niži i širi od spomenutih aktualnih sedana. Nissan se fokusirao na prezentaciju dizajna i tehnologija, pa nema informacija o njegovom pogonskom sustavu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.