Početna Auto 815 pregleda

Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga

1
Vidi galeriju 1/5
Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga Nova A klasa AMG: Nov motor i više od 400 konjskih snaga

Špekulira se čak kako bi A45 zapravo mogao nositi naziv A50, ne bi li se tako naglasilo kako je riječ o mnogo boljim performansama nego što su bile prije

1 | Author: Mercedes AMG foto: Mercedes AMG

Nakon što je u Amsterdamu održana službena promocija za medije, nova Mercedesova A klasa ovaj je tjedan izložena očima javnosti i na ženevskom salonu. Glavni čovjek AMG-a Tobias Moers otkrio je neke novosti u vezi sa sportskom inačicom A klase. Slabiji A35 razvijat će oko 300 "konja", a najizglednije je kako na tržište dolazi krajem ljeta, kao glavni konkurent Audiju S3 i Golfu R.

1 | Author: X-Tomi Design foto: X-Tomi Design

Sam vrh ponude bit će A45 AMG, koji će pokretati potpuno novi 2,0-litreni četverocilindrični turbobenzinac, a razvijat će preko 400 KS. Definirano je i kako će imati pogon na sve kotače, no nije potvrđeno hoće li imati "drift mode" po uzoru na E63 S AMG.

1 | Author: Mercedes AMG foto: Mercedes AMG

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.