Početna Auto 1933 pregleda

REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan

Nova C-Klasa
Vidi galeriju 1/10
REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan REDIZAJN: Nova Mercedes–Benz C–klasa, limuzina i karavan

Sadašnja generacija C–klase najprodavaniji je model Mercedes–Benz već četvrtu godinu zaredom, a prošle je godine diljem svijeta prodano 415.000 primjeraka

Vanjština: prednja svjetla s novim unutarnjim dizajnom

Izgled nove C-klase posebno je definiran njeziniim prednjim dijelom te dizajnom prednjih i stražnjih svjetala. Stražnji branik limuzine i karavana ima novi donji dio, a geometrija, ukrasni elementi i obrub ispušnih cijevi mijenjaju se. Novost su prednja svjetla LED High Performance MULTIBEAM LED i duga svjetla ULTRA RANGE.

Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Unutarnji dizajn: vrhunsko fino dotjerivanje

Sportska unutrašnjost odiše visokom klasom, a novost jepaket  Multicontour Seat, kojim se bočne potpore i lumbalni dio sjedala mogu individualno podesiti, a masažnim funkcijama sjedala upravlja se putem multimedijskoga sustava.

Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Koncept prikaza: digitalna ploča s instrumentima kao opcija

Digitalna instrumentna ploča nalik je onoj u S-klase i nudi tri stila prikaza. Infotainmentom se može dodatno upravljati putem dodirne površine s kontrolerom na središnjoj konzoli ili uz pomoć glasovne kontrole Linguatronic. Funkcijama vozila, kao što je grijanje sjedala, također se može upravljati glasovnim naredbama.

Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Intelligent Drive: tehnološki napredna aktivna sigurnost

Sustavi pomoći u vožnji nude vozaču aktivnu podršku i višu razinu aktivne sigurnosti. U određenim situacijama može se voziti i poluautonomno. Kako bi to bilo moguće, promet prati poboljšani sustav kamera i radara, koji omogućuje pregled do 500 m naprijed.

Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Multimedijski sustavi: prilagođene informacije i glazba

Standardna oprema sadrži novi multimedijski sustav Audio 20. Tu je i 3D navigacija s tvrdoga diska i s prikazom topografskih karata i 3D rotacijama, te audiosustav s devet zvučnika, izlazne snage 225 W.

Obnovljena se C-klasa u prodaji očekuje u lipnju.

Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz Nova C-Klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.