Početna Auto 459 pregleda

Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije

1
Vidi galeriju 1/5
Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije Novi VS stari: Usporedili smo Renault Twingo iz prve i treće generacije

Kada se pojavio 1993. Twingo je bio nešto posve novo, barem kada je riječ o obliku karoserije. Unatoč šokantnom i nekonvencionalnom izgledu brzo se etablirao na tržištu i postao jedan od najprodavanijih Renaultovih modela...

1 | Author: Auto start foto: Auto start

Dizajner je bio Patrick le Quement koji je obilježio Renaultovo razdoblje 90-ih godina. Proizvodiose do 2007. kada ga je zamijenila druga generacija, koja se proizvodila u Novome Mestu. Druga i treća generacija nisu postigle ni prbližan uspjeh.

1 | Author: Renault foto: Renault

Sve Twingove generacije odlikuje prostrana unutrašnjost, no prvi je Twingo bio rekorder po iskoristivosti prostora. Novi je model dakako bogatije opremljen, a na crash-testovima osvojio je četiri zvjezdice, što ga čini uveliko sigurnijim od prethodnika.

1 | Author: Renault foto: Renault 1 | Author: Renault foto: Renault

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.