Početna Auto 5 pregleda

Novim konceptom i Volkswagen se uključuje u borbu coupe crossovera

1
Vidi galeriju 1/3
Novim konceptom i Volkswagen se uključuje u borbu coupe crossovera Novim konceptom i Volkswagen se uključuje u borbu coupe crossovera Novim konceptom i Volkswagen se uključuje u borbu coupe crossovera

Ovog mjeseca Volkswagen će nam pružiti prvi pogled na novoga predvodnika električne mobilnosti, i to na svjetskoj premijeri konceptualnoga coupe crossovera, u Šangaju...

Popularni trend koji je započeo BMW modelom X6 uspješno slijede ostali proizvođači, a danas gotovo ni nema kompanije koja ne planira ili već nema SUV coupe model. Ponukan time i najveći europski proizvođač odlučio je upustiti se u borbu s ljutom konkurencijom, a prve službene informacije o novome I.D. crossover konceptu saznat ćemo na predstojećemu salonu automobila u Šangaju.

1 | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Nakon premijera modela I.D. i modela I.D. BUZZ, ovo konceptualno vozilo predstavlja se kao treći progresivni član obitelji I.D. i također čini dio nove generacije vozila bez ispušnih plinova, a s velikim dosegom i karizmatičnim dizajnom električne mobilnosti.

1 | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

VW-ov coupe SUV koncept opremljen je sustavom autonomne vožnje, odnosno - autopilotom. Za aktivaciju toga modusa potrebno je samo lagano pritisnuti VW-ov amblem na upravljaču koji se zatim električno uvlači u kokpit, gdje se stapa u cjelinu s digitalnim zaslonima i elementima za rukovanje. Ovaj električni auto također prepoznaje svoje okruženje i druga vozila na cesti pomoću ugrađenih laserskih skenera, ultrazvučnih i radarskih senzora te kamera.

1 | Author: Volkswagen foto: Volkswagen

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.