Početna Auto 75 pregleda

Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru

pagani švedska
Vidi galeriju 1/8
Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru Pagani Huayra BC pleše po zamrznutom jezeru

Testiranje Paganijevog supersportaša vrlo je zahtjevna zadaća. Pagani i Bosch snimili su video kako je sve izgledalo u ekstremnim uvjetima Artičkoga kruga

Kako bi se mogao nositi s 6.0 V12 AMG-ovim motorom sa više od 750 KS Huayra mora imati vrhunske sigurnosne karakteristike. Pagani je odlučio temeljito provjeriti kako se ponaša njihov novi model za testiranja na sjeveru Švedske.

pagani švedska | Author: Pagani foto: Pagani

U dva tjedna testiranja u Boschovom centru Pagani je ponajprije želio vidjeti kako funkcioniraju ABS, ESP i ASR sustavi koje za talijansku tvornicu sportskih automobila radi upravo njemački Bosch.

pagani švedska | Author: Pagani foto: Pagani

Kada se uzme u obzir to što će se proizvesti samo 20 ovakvih automobila, uz 5 postojećih prototipa, pitate se kako se to Paganiju isplati. Međutim, igrate li u ligi u kojoj se Paganijevi modeli bore sa žestokom konkurencijom, jasno vam je kako se ništa ne smije prepustiti slučaju.

pagani švedska | Author: Pagani foto: Pagani

Sve o testiranju možete pogledati u kratkom videu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.