Početna Auto 41 pregleda

Posebna boja za poseban automobil: Jedinstveni LaFerrari u boji bronce

1
Vidi galeriju 1/2
Posebna boja za poseban automobil: Jedinstveni LaFerrari u boji bronce Posebna boja za poseban automobil: Jedinstveni LaFerrari u boji bronce

Ova matirana boja nije nalik bilo kojoj drugoj na koje smo nailazili i svakako čini ovaj LaFerrari još primjećenijim i istaknutijim

1 | Author: GTspirit foto: GTspirit

Ovaj rijedak model i najbrži Ferrari u povijesti, već je puno puta diljem svijeta viđen u raznim bojama poput crvene, žute, plave, bijele, crne..., ali nikad nismo vidjeli Ferrarijev LaFerrari u specijalnoj boji poput ove, nazvanoj Bronzo Opaco (u prijevodu brončana matt).

Lokalni mediji upravo su u toj boji uhvatili ovaj poseban hiperautomobil, koji je bio parkiran ispred jednog hotela u Monacu. Nagađa se kako je ova brončano-bakrena boja razvijena posebno za ovaj automobil, a stiže iz 'Tailor Made' odjela Ferrarija. Također, poseban LaFerrari zapažen je i na nekoliko različitih lokacija u Monte Carlu, a na jednoj od kojih je stajao pored F12tdf modela.

1 | Author: GTspirit foto: GTspirit

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.