Početna Auto 44 pregleda

Predstavljen automobil koji smo (pre)dugo čekali

ALFA ROMEO GIULIA
Vidi galeriju 1/3
Predstavljen automobil koji smo (pre)dugo čekali Predstavljen automobil koji smo (pre)dugo čekali Predstavljen automobil koji smo (pre)dugo čekali

Predstavljena je Alfa Romeo Giulia, automobil koji se dugo očekivao, a među ljubiteljima Alfe izazvao je oprečne dojmove, dok ga jedni 'pljuju', drugi ga hvale

Alfa Romeo slavi 105. rođendan, a to su odlučili proslaviti predstavljanjem novog modela Giulia. Alfa Romeo Giulia automobil je koji su ljubitelji ove marke jako dugo i s nestrpljenjem očekivali. Sada kada se pojavila i kada je predstavljena ne prestaju komentari na društvenim mrežama, a oni su kako je i očekivano dijametralno različiti.

Uglavnom se komentira dizajn karoserije Giulije, pa tako dok neki o dizajnu imaju najlošije mišljenje smatrajući kako oblik karoserije nije dostojan imena Alfe, drugi pak glorificiraju njen oblik.

ALFA ROMEO GIULIA | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Alfa Romeo Giulia ima pogon stražnji ili na sve kotače, a top verzija u najmanju ruku zagolicat će svakog ljubitelja Alfa Romea. Verziju Quadrifogio Verde pokretat će 6 cilindrični motor iz Ferrarija i najveće snage 510 KS koji će Giuliju s mjesta do stotke zbrzati za 3,9 sekundi. Karbon, aluminij i kompozotni materijali nezaobilazni su detalji, a svakako treba istaknuti detalj - odličan odnos od samo 3 kg/KS.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.