Početna Auto 365 pregleda

Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji

1
Vidi galeriju 1/9
Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji Prodaju se zajedno: Četiri Mercedesa Black Series na aukciji

Svaki automobil je u savršenom originalnom stanju s izuzetno malo prijeđenih kilometara, a procjenjuje se kako će postići vrijednost između 850.000 i milijun dolara

Tretman Black Series je najbrutalniji oblik tvorničkog nabrijavanja koje Mercedes-Benz nudi svojim kupcima. Odgovoran za doradu performansi je AMG Performance Studio u Affalterbachu, gdje se modeli AMG smanjenjem mase, povećanjem snage, poboljšanjima aerodinamike i ovjesa pretvaraju u prave zvijeri. Ti modeli smatraju se najrjeđim i najskupljim Mercedesima u povijesti brenda, a do danas je proizvedeno samo pet vozila Black Series.

1 | Author: Mecum Auctions foto: Mecum Auctions

Trenutačno u ponudi nema potpuno novog automobila iz te serije. To znači kako je svaki primjerak koji se nađe u prodaji od trenutačnoga vlasnika pravi ulov. No četiri Mercedesa BS u kolekciji na prodaji svakako je rijetkost. Kolekcionar Michael Fux odlučio ih je prodati isključivo u kompletu, a početkom sljedeće godine aukcijska kuća Mecum Kissimmee ponudit će na prodaju tu kolekciju s četri Mercedesa Black Series: 2008. Mercedes-Benz CLK63 AMG Black Series, 2009. Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series, 2012. Mercedes-Benz C63 AMG Black Series i 2014. SLS AMG Black Series..

1 | Author: Mecum Auctions foto: Mecum Auctions

Mercedes-Benz SLS AMG Black Series. SLS prešao je samo 385 km, SL65 1072 km, C63 256 km i CLK63 360 km. Smisao posjedovanja ovakvih automobila je uživanje u vožnji. Stoga se nadamo kako ih budući vlasnik neće samo parkirati u grijanu garažu i čekati deset godina da cijene porastu, kako bi na njima samo zaradio.

1 | Author: Mecum Auctions foto: Mecum Auctions 1 | Author: Mecum Auctions foto: Mecum Auctions

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.