Početna Auto 3566 pregleda

Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju

Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju
Vidi galeriju 1/5
Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju

Njemački proizvođač je u suradnji s Fabianom Oefnerom napravio 'eksplozivnu' fotografiju Audija R8 da bi proslavio desetu godišnjicu odličnoga motora V10

Fabian Oefner nam je odavno poznat fotograf jer se već godinama bavi vrlo specifičnim načinom fotografiranja. Naime, on često različite klasike rastavi do posljednjega 'šarafa' pa svaki dio zasebno fotografira ispred crnoga platna. Spojivši sve te fotografije u jednu, Oefner stvara slike 'eksplodirajućeg' automobila. Možda se čini nejasnim, ali najlakše je shvatiti pogledom na gotovu fotografiju. 

Lamborghini Miura | Author: Fabian Oefner foto: Fabian Oefner

Da bi obilježio desetu godišnjicu legendarnoga 5,2-litrenog motora V10, Audi je poželio jednu takvu fotografiju sa svojim superautomobilom R8. Tako je rad Audijeva ovlaštena servisa prekinut na jedan dan pa je cijeli tim krenuo u rastavljanje R8-ice. Iako krajnja fotografija izgleda nestvano, svaki dio je uistinu zasebno fotografiran, a to se može vidjeti i po ogoljenu superautomobilu. 

Fabian Oefner - eksplozivna fotografija | Author: Fabian Oefner foto: Fabian Oefner

'Mnogi će pogledati fotografiju i reći da je lažna i to je u redu, ali možda pet posto njih koji se zagledaju malo duže i bliže - vidjet će da je netko zapravo fotografirao svaki djelić. Kao dar od mene njima, oni će vidjeti prekrasnu fotografiju s prekrasnom pričom u pozadini', izjavio je Fabian Oefner. 

Rastavio cijeli Audi R8 da bi napravio savršenu fotografiju | Author: Fabian Oefner foto: Fabian Oefner

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.