Početna Auto 3308 pregleda

Novi Hyundai i20 stigao u salone, cijene počinju na 89.990 kuna

Hyundai i20
FOTO: Hyundai

Korejci su redizajnirali svoj maleni kompakt i udahnuli mu novi i moderniji život. Nove boje, novi dizajn i brojni sigurnosni sustavi garancija su sretne i sigurne vožnje novim i20. Sigurniji je i ljepši nego prije, a od danas je dostupan u svim Hyundaijevim salonima u Hrvatskoj

Author: Hyundai foto: Hyundai

U ovlaštene Hyundai prodajne salone stigao je novi dugoočekivani Hyundai i20, senzualnog sportskog dizajna te osvježenog i dinamičnijeg izgleda. Zahvaljujući redizajniranim, hrabro oblikovanim prednjim odbojnicima i prepoznatljivoj Hyundai kaskadnoj rešetki hladnjaka, novi Hyundai i20 donosi živahni vanjski dizajn iz svakog kuta gledanja.

Hyundai i20 | Author: Hyundai foto: Hyundai

Novi Hyundai i20 po prvi put dolazi uz mogućnost kombinacije nekoliko boja karoserije i dvije boje krova. Tomato Red, Champion Blue i Clean Slate potpuno su nove boje karoserije dok je spektar boja interijera proširen s Blue, Red Point i Blue Point bojama.

Author: Hyundai foto: Hyundai

Novi 7-inčni dodirni zaslon u boji pruža vozačima pristup važnim komunikacijskim, navigacijskim i audio funkcijama u pokretu. Prostrani interijer u novom i20 idealan je za aktivni i beskompromisni način života vozača jer pruža izvanrednu prostranost za putnike. Kapacitet od 326 litara jamči dovoljno prostora u prtljažniku što ga čini idealnim i za duža putovanja i za vožnju gradom.

Hyundai i20 | Author: Hyundai foto: Hyundai

Hyundai i20 sada dolazi uz najsuvremeniji Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim standardima. veobuhvatan paket pomoći vozaču nudi značajne pasivne i aktivne sigurnosne tehnologije, a jedan je od primjera sustav pomoći za izbjegavanje frontalnog sudara koji koristi prednju kameru i upozorava vozača u opasnim situacijama, a ako je potrebno i autonomno koči u nuždi. Ostale tehnologije uključuju sustav upozorenja o mogućem umoru vozača (Driver Attention Alert) koji prati ponašanje vozača tijekom vožnje te spriječava moguće nesreće dok sustav pomoći zadržavanja u voznom traku (Lane Keeping Assist) upozorava o nesigurnim pokretima pri brzinama iznad 60 km/h.

Hyundai i20 | Author: Hyundai foto: Hyundai

Hyundai i20 u Europi je dostupan uz jedinstveno petogodišnje jamstvo, u potpunosti prenosivo, s neograničenom kilometražom, što dodatno potvrđuje njegovu kvalitetu i pouzdanost. Više detalja o novom Hyundai i20 i aktualnoj ponudi možete pronaći na hyundai.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.