Početna Auto 115 pregleda

Redizajnirani Renault Captur spreman je za premijeru

Captur
Vidi galeriju 1/3
Redizajnirani Renault Captur spreman je za premijeru Redizajnirani Renault Captur spreman je za premijeru Redizajnirani Renault Captur spreman je za premijeru

Popularni Captur postaje još popularniji zahvaljujući brojnim poboljšanjima, a također cilja na vrh crossover B segmenta

Dotjerani eksterijer i interijer, uz dodatak novih tehnologija, učinit će jedan od najpopularnijih crossovera još boljim i atraktivnijim. 

Captur | Author: Renault foto: Renault

S još više mogućnosti personalizacije novi Captur stiže u dvobojnome paketu u kojem će se moći birati između 36 različitih kombinacija boja vanjštine. Također, interijer je osvježen sa sedam novih različitih boja. Može se reći kako je novi Captur moguće prilagoditi po želji gotovo svakoga vlasnika. 

Captur | Author: Renault foto: Renault

Prateći ostale nove modele iz Renaultove ponude, i Captur će biti opremljen Full-LED Pure Vision svjetlima koja znatno povećavaju vidljivost u usporedbi s osnovnim "žaruljama". Captur je redizajniran kako bi letvicu B segmenta crossovera podigao još više, odnosno još više se približio većemu bratu - Kadjaru. 

Captur | Author: Renault foto: Renault

Uz opcijski panoramski krov Captur u ponudi ima tri verzije naplataka, počevši od 16-inčnih Adventure, do 17-inčnih Emotion i Explore kotača. Ponuda motora ostaje ista, a cijena je zasad nepoznata. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.